Over ons

Bruun is dé winkel voor baby, kinder – én tienerkleding in Zeeland. De winkel in Yerseke bestaat al bijna 30 jaar. Sinds 2019 zit de winkel in een nog mooier pand op de Paardenmarkt.
Bij Bruun vinden we service heel belangrijk, we zijn er trots op dat we een winkel zijn waar je nog echt goed en eerlijk geholpen wordt. Gezellig winkelen in een overzichtelijke winkel terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken in de speelhoek!

Naast de leukste kleding hebben we ook heel veel leuke cadeautjes voor de allerkleinsten, peuters en kleuters. Uiteraard pakken we de cadeautjes graag voor u in, ook de Bruun cadeaubon is een gewild (kraam)cadeau! Ook voor diverse lifestyle en verzorgingsproducten kunt u bij ons terecht. Zo zijn wij dealer van Baby’s Only, dit mooie merk heeft een zeer groot assortiment op het gebied van babykamerinrichting, accessoires, mooie gebreide kleding en heel mooi speelgoed. 
Daarnaast bieden we een mooi basisassortiment op het gebied van slapen, voedingsartikelen, babyverzorging en decoratie. We laten u graag al onze mooie merken zien en alle artikelen in de winkel kunt u uiteraard ook vinden in de webshop.

U bent ook welkom bij Bruun in Yerseke