Starterset natural
search
  • Starterset natural

Starterset natural

€ 36,99
Aantal

Inhoud: 4 Natural-flessen (2 x 125 ml en 2 x 260 ml), een fles- en speenborstel en een witte transparante fopspeen voor baby's van 0-6 maanden. Dankzij de brede, borstvormige speen kan je gemakkelijk borst- en flesvoeding combineren. Het innovatieve ontwerp met dubbel ventiel vermindert darmkrampjes en ongemak doordat er lucht in de fles stroomt en niet in het buikje van de baby. Dankzij de unieke vorm is de fles eenvoudig en in elke gewenste richting vast te houden voor maximaal comfort, zelfs voor de kleine handjes van je baby.
De nieuwe Philips Avent Natural-fles is compatibel met de Philips Avent-producten, behalve de Classic-flessen en -handvatten. We raden aan de Natural-flessen alleen te gebruiken in combinatie met de Natural-spenen. De nieuwe Philips Avent Natural-flessen zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal (polypropyleen).

De orthodontische, samenknijpbare speen van de transparante fopspeen houdt rekening met de natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees van je baby. Alle Avent spenen zijn van siliconen gemaakt en zijn geur- en smaakvrij.

Referentie
103436
Artikelnummer
828339

U bent ook welkom bij Bruun in Yerseke