Wagenspanner Black/White
search
  • Wagenspanner Black/White

Wagenspanner Black/White

€ 34,95
Aantal

Deze mooie wagenspanner maakt je wagen helemaal af. De 2 houten kralen in de Basic Chewie Mini maken een zacht rammelend geluid. De bewegingen en de contrasten zijn zeer interessant voor de kleintjes.

De lengte van de spanner is +/- 42 cm. Hiermee is hij passend voor elke kinderwagenbak en maak je hem helemaal af met deze wagenspanner! De clips dienen bevestigd te worden aan de stofgedeeltes van de kap.

Het hout wat gebruikt wordt is beukenhout. Meer dan andere houtsoorten heeft beukenhout een uitstekende antibacteriële werking. Wij maken gebruik van 100% silicone kralen. Het silicone is 100% food grated, bestendig tegen beschadiging en vrij van schadelijke toevoegingen zoals onder andere BPA, pfalaten en andere toevoegingen. Siliconen voelt zacht en glad aan. Het is als een van de weinige stoffen volledig recyclebaar, dat betekent minder afval en een lange levensduur.

Het schoonmaken van het silicone kan met water en een mild sopje. Het beukenhout kan je afnemen met een vochtig doekje en aan de lucht laten drogen. Ook een billendoekje werkt hier goed voor! Een Chewie kan niet uitgekookt worden, in de sterilisator of in de vaatwasser.
Referentie
407197
Kleur
Zwart
Artikelnummer
JWS002

U bent ook welkom bij Bruun in Yerseke