Gratis verzending vanaf € 25,= in Nederland

Z8 kinderkleding in Zeeland kopen? Bij Bruun de Beer bladert u online eenvoudig door de verschillende leuke nieuwe items. Of kom naar onze winkel in Yerseke, waar we de nieuwe collectie voor u hebben hangen.

Kom inspiratie opdoen met de leuke items van het merk, uit de 2 collecties per jaar die Z8 lanceert. Of winkel eenvoudig online, waarna we de verzending naar uw adres in Zeeland of elders snel voor u in orde maken. We zijn een baby- en kinderspeciaalzaak met diverse mooie merken, zodat u eenvoudig kiest voor de beste kwaliteit kinder- en babykleding voor uw kleine.

Van basic shirtjes tot 2 collecties per jaar

Z8 startte ooit als merk met basic shirtjes in een paar populaire kleuren. Die bleken populair bij ouders van jonge kinderen, waarna er een geweldig verhaal is ontstaan. Een paar jaar na de eerste items werd er een complete collectie babykleding gelanceerd, die nog populairder bleek dan de eerste shirtjes. Het merk groeide in Nederland en België uit tot een bekende naam, waarna ook de rest van het buitenland werd bereikt.

Inmiddels is de Z8 kinderkleding bij meer dan 200 verkooppunten verkrijgbaar. Waaronder bij Bruun de Beer in Zeeland, zowel online als bij ons in de winkel in Zeeland. Wij zorgen daar voor de nieuwe collecties van het merk, waarmee u inspiratie op kunt doen of waarmee u online eenvoudig uw nieuwe bestelling kunt plaatsen. Wij gaan er vanuit onze voorraad mee aan de slag, ook als u zoekt naar de nieuwe items van Z8 Newborn voor baby’s.

Online en in de winkel in Yerseke

Online heeft u de keuze uit de verschillende leuke items van Z8 kinderkleding. En komt u liever bij ons naar de winkel? Bezoek ons in Yerseke, waar onze medewerkers graag voor u klaarstaan. We helpen u de juiste maat te vinden voor uw kleine of een leuke outfit samen te stellen. Zo zijn we uw specialist in Z8 kinderkleding in Zeeland en omstreken.

Bestelt u de kleding online? Wij gaan er meteen mee aan de slag. Bestellingen voor 16:00u kunnen we daardoor dezelfde dag nog verzenden, zodat u die de volgende werkdag al in huis heeft. Op die manier zijn we uw specialist in Z8 kinderkleding vanuit Zeeland, te versturen naar heel Nederland en ook in België.

Z8 kinderkleding in Zeeland

Wij maken het u graag makkelijk om de leukste Z8 kinderkleding in Zeeland te kopen. Vanuit de nieuwe collectie die twee keer per jaar wordt gelanceerd of met de items die het altijd goed blijven doen. Voor fijne en comfortabele basics of voor een van de andere items waar u al langere tijd naar op zoek bent.

Vragen over de Z8 kinderkleding in Zeeland of benieuwd naar de andere merken die we verkopen bij ons in de winkel? Shop online of neem contact met ons op. Of kom langs bij ons in de winkel in Yerseke, waar we graag voor u klaarstaan.